Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35446

ชื่อเรื่อง: Вплив борошняної сировини на характеристики безглютенового тіста
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Influence of flour raw materials on characteristics of gluten-free dough
ผู้แต่ง: Троян, К.
Лісовська, Т.
Кушнірук, Наталія Василівна
Troyan, K.
Lisovska, T.
Kushniruk, N.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Троян К. Вплив борошняної сировини на характеристики безглютенового тіста / К. Троян, Т. Лісовська, Н. Кушнірук // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 38. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Troyan K., Lisovska T., Kushniruk N. (2021) Vplyv boroshnianoi syrovyny na kharakterystyky bezghliutenovoho tista [Influence of flour raw materials on characteristics of gluten-free dough]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 38 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
Conference/Event: Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
วันที่เผยแพร่: 20-พฤษ-2021
Date of entry: 23-มิถ-2021
สำนักพิมพ์: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 травня 2021 року
20-21 May 2021
UDC: 664.641.4
Number of pages: 1
Page range: 38
Start page: 38
End page: 38
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35446
ISBN: 978-617-7875-17-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
MNTK_2021_Troyan_K-Influence_of_flour_raw_materials_38.pdf271,65 kBAdobe PDFดู/เปิด
MNTK_2021_Troyan_K-Influence_of_flour_raw_materials_38.djvu15,63 kBDjVuดู/เปิด
MNTK_2021_Troyan_K-Influence_of_flour_raw_materials_38__COVER.png464,36 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น