Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36178
Назва: | Аналіз технологічних аспектів використання нетрадиційних видів борошна в технології хлібобулочних виробів |
Інші назви: | Analysis of technological aspects of the use of non-traditional kinds of flour in the technology of bakery products |
Автори: | Троян, К. Troyan, K. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Троян К. Аналіз технологічних аспектів використання нетрадиційних видів борошна в технології хлібобулочних виробів / Троян К. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 73. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Troyan K. (2021) Analiz tekhnolohichnykh aspektiv vykorystannia netradytsiinykh vydiv boroshna v tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv [Analysis of technological aspects of the use of non-traditional kinds of flour in the technology of bakery products]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 73 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 28-кві-2021 |
Дата внесення: | 12-гру-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
УДК: | 664.641.4 |
Теми: | нетрадиційне покращення(підвищення) unconventional improvement(increase) |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 73 |
Початкова сторінка: | 73 |
Кінцева сторінка: | 73 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36178 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Troyan_K-Analysis_of_technological_aspects_73.pdf | 309,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Troyan_K-Analysis_of_technological_aspects_73.djvu | 19,12 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Troyan_K-Analysis_of_technological_aspects_73__COVER.png | 406,37 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.