Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36178

Назва: Аналіз технологічних аспектів використання нетрадиційних видів борошна в технології хлібобулочних виробів
Інші назви: Analysis of technological aspects of the use of non-traditional kinds of flour in the technology of bakery products
Автори: Троян, К.
Troyan, K.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Троян К. Аналіз технологічних аспектів використання нетрадиційних видів борошна в технології хлібобулочних виробів / Троян К. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 73. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Troyan K. (2021) Analiz tekhnolohichnykh aspektiv vykorystannia netradytsiinykh vydiv boroshna v tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv [Analysis of technological aspects of the use of non-traditional kinds of flour in the technology of bakery products]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 73 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 28-кві-2021
Дата внесення: 12-гру-2021
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
УДК: 664.641.4
Теми: нетрадиційне
покращення(підвищення)
unconventional
improvement(increase)
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 73
Початкова сторінка: 73
Кінцева сторінка: 73
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36178
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.