Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36178
Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Троян, К. | |
| dc.contributor.author | Troyan, K. | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2021 року | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 April 2021 | |
| dc.date.accessioned | 2021-12-12T18:54:09Z | - |
| dc.date.available | 2021-12-12T18:54:09Z | - |
| dc.date.created | 2021-04-28 | |
| dc.date.issued | 2021-04-28 | |
| dc.identifier.citation | Троян К. Аналіз технологічних аспектів використання нетрадиційних видів борошна в технології хлібобулочних виробів / Троян К. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 73. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36178 | - |
| dc.format.extent | 73 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 | |
| dc.subject | нетрадиційне | |
| dc.subject | покращення(підвищення) | |
| dc.subject | unconventional | |
| dc.subject | improvement(increase) | |
| dc.title | Аналіз технологічних аспектів використання нетрадиційних видів борошна в технології хлібобулочних виробів | |
| dc.title.alternative | Analysis of technological aspects of the use of non-traditional kinds of flour in the technology of bakery products | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664.641.4 | |
| dc.identifier.citationen | Troyan K. (2021) Analiz tekhnolohichnykh aspektiv vykorystannia netradytsiinykh vydiv boroshna v tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv [Analysis of technological aspects of the use of non-traditional kinds of flour in the technology of bakery products]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 73 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| dc.citation.spage | 73 | |
| dc.citation.epage | 73 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| MSNTK_2021_Troyan_K-Analysis_of_technological_aspects_73.pdf | 309,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| MSNTK_2021_Troyan_K-Analysis_of_technological_aspects_73.djvu | 19,12 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| MSNTK_2021_Troyan_K-Analysis_of_technological_aspects_73__COVER.png | 406,37 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.