Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36178

Títol: Аналіз технологічних аспектів використання нетрадиційних видів борошна в технології хлібобулочних виробів
Altres títols: Analysis of technological aspects of the use of non-traditional kinds of flour in the technology of bakery products
Autor: Троян, К.
Troyan, K.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Троян К. Аналіз технологічних аспектів використання нетрадиційних видів борошна в технології хлібобулочних виробів / Троян К. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 73. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Troyan K. (2021) Analiz tekhnolohichnykh aspektiv vykorystannia netradytsiinykh vydiv boroshna v tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv [Analysis of technological aspects of the use of non-traditional kinds of flour in the technology of bakery products]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 73 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data de publicació: 28-d’a-2021
Date of entry: 12-de -2021
Editorial: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
UDC: 664.641.4
Paraules clau: нетрадиційне
покращення(підвищення)
unconventional
improvement(increase)
Number of pages: 1
Page range: 73
Start page: 73
End page: 73
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36178
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Content type: Conference Abstract
Apareix a les col·leccions:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.