Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 5-лип-2024 | Cтимулювання продажу готельно-ресторанних продуктів і послуг (на прикладі ресторану «Стожари») | Марків, Віталій Петрович; Markiv, Vitaliy |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 8-лип-2024 | Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту підприємств готельно-ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Панорама») | Савгіра, Анастасія Русланівна; Savhira, Anastasiia |
Article | 19-гру-2012 | 12-лют-2014 | Диспетчеризация гостиницы как энергосберегающая система | Пащенко, Ирина; Paschenko, Iryna; Пащенко, Ірина |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 21-чер-2023 | Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada») | Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta |
Conference Abstract | 25-кві-2024 | 4-чер-2024 | Концептуальні засади формування маркетингової стратегії в закладах індустрії гостинності | Сінякова, А.; Sinyakova, A. |
Conference Abstract | 25-кві-2024 | 4-чер-2024 | Корпоративна культура в закладах сфери гостинності | Коршманюк, А.; Korshmaniuk, A. |
Article | 25-кві-2017 | 26-лип-2017 | Лідерські якості менеджера туристичної діяльності | Білик, О.; Bilik, O. |
Article | 19-гру-2012 | 12-лют-2014 | Можливість використання вітрової енергії у волинській області | Наквацька, Ольга; Nakvatska, Olga |
Master Thesis | гру-2024 | 30-гру-2024 | Мотиваційний механізм ефективного управління персоналом підприємства індустрії гостинності (на прикладі TOB ГРК «Гранд Готель Пилипець») | Грозов, Артем Миколайович; Hrozov, Artem Mykolayovych |
Bachelor Thesis | чер-2025 | 30-чер-2025 | Підвищення конкурентоспроможності та оцінювання впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «На небі») | Дмитерко, Валерія Михайлівна; Dmyterko, Valeriia |
Bachelor Thesis | чер-2025 | 18-чер-2025 | Розробка проєкту впровадження інноваційних технологій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Вінстон Черчіль») | Ясеновський, Богдан Олегович; Yasenovskyy, Bohdan |
Conference Abstract | 18-лис-2022 | 2-січ-2023 | Системний підхід до управління інноваційною діяльністю підприємств готельного господарства | Островська, Галина Йосипівна; Гладчук, О. П.; Ostrovska, H.; Hladchuk, O. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 19-тра-2020 | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності | Веретик, А. Й.; Островська, Галина Йосипівна; Ордеха, Г. І.; Veretyk, A. Y.; Ostrovska, H. Y.; Ordekha, H. І. |
Conference Abstract | 26-тра-2023 | 22-чер-2023 | Трансформація національної кухні в умовахсоціокультурних змін | Островська, Галина Йосипівна; Сута, Х. С.; Ясеновський, Б. О.; Ostrovska, H.; Suta, Kh.; Yasenovskyy, B. |
Bachelor Thesis | чер-2025 | 16-чер-2025 | Удосконалення системи управління продажами в закладах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Панська садиба») | Гусак, Анастасія Сергіївна; Gusak, Anastasiia |
Conference Abstract | 26-тра-2023 | 22-чер-2023 | Удосконалення інформаційних технологій для забезпечення інноваційного розвитку готельних підприємств | Семенов, М. С.; Островська, Галина Йосипівна; Semenov, M.; Ostrovska, H. |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 6-вер-2022 | Інноваційна активність як конкурентна перевага готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Онисько, Тетяна Олександрівна |
Conference Abstract | 23-бер-2018 | 16-тра-2018 | Інноваційний потенціал підприємств готельно-ресторанного бізнесу регіону | Островська, Галина Йосипівна; Беркита, Н. В.; Василевська, К. А.; Ostrovska, H.; Berkyta, N.; Vasylevska, K. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Інновації у приготування страв | Лялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S. |