Перегляд зібрання за групою - УДК 640.4

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 19 із 19
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-20245-лип-2024Cтимулювання продажу готельно-ресторанних продуктів і послуг (на прикладі ресторану «Стожари»)Марків, Віталій Петрович; Markiv, Vitaliy
Bachelor Thesisчер-20248-лип-2024Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту підприємств готельно-ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Панорама»)Савгіра, Анастасія Русланівна; Savhira, Anastasiia
Article19-гру-201212-лют-2014Диспетчеризация гостиницы как энергосберегающая системаПащенко, Ирина; Paschenko, Iryna; Пащенко, Ірина
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada»)Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta
Conference Abstract25-кві-20244-чер-2024Концептуальні засади формування маркетингової стратегії в закладах індустрії гостинностіСінякова, А.; Sinyakova, A.
Conference Abstract25-кві-20244-чер-2024Корпоративна культура в закладах сфери гостинностіКоршманюк, А.; Korshmaniuk, A.
Article25-кві-201726-лип-2017Лідерські якості менеджера туристичної діяльностіБілик, О.; Bilik, O.
Article19-гру-201212-лют-2014Можливість використання вітрової енергії у волинській областіНаквацька, Ольга; Nakvatska, Olga
Master Thesisгру-202430-гру-2024Мотиваційний механізм ефективного управління персоналом підприємства індустрії гостинності (на прикладі TOB ГРК «Гранд Готель Пилипець»)Грозов, Артем Миколайович; Hrozov, Artem Mykolayovych
Bachelor Thesisчер-202530-чер-2025Підвищення конкурентоспроможності та оцінювання впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «На небі»)Дмитерко, Валерія Михайлівна; Dmyterko, Valeriia
Bachelor Thesisчер-202518-чер-2025Розробка проєкту впровадження інноваційних технологій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Вінстон Черчіль»)Ясеновський, Богдан Олегович; Yasenovskyy, Bohdan
Conference Abstract18-лис-20222-січ-2023Системний підхід до управління інноваційною діяльністю підприємств готельного господарстваОстровська, Галина Йосипівна; Гладчук, О. П.; Ostrovska, H.; Hladchuk, O.
Conference Abstract23-кві-202019-тра-2020Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинностіВеретик, А. Й.; Островська, Галина Йосипівна; Ордеха, Г. І.; Veretyk, A. Y.; Ostrovska, H. Y.; Ordekha, H. І.
Conference Abstract26-тра-202322-чер-2023Трансформація національної кухні в умовахсоціокультурних змінОстровська, Галина Йосипівна; Сута, Х. С.; Ясеновський, Б. О.; Ostrovska, H.; Suta, Kh.; Yasenovskyy, B.
Bachelor Thesisчер-202516-чер-2025Удосконалення системи управління продажами в закладах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Панська садиба»)Гусак, Анастасія Сергіївна; Gusak, Anastasiia
Conference Abstract26-тра-202322-чер-2023Удосконалення інформаційних технологій для забезпечення інноваційного розвитку готельних підприємствСеменов, М. С.; Островська, Галина Йосипівна; Semenov, M.; Ostrovska, H.
Bachelor Thesisчер-20226-вер-2022Інноваційна активність як конкурентна перевага готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Онисько, Тетяна Олександрівна
Conference Abstract23-бер-201816-тра-2018Інноваційний потенціал підприємств готельно-ресторанного бізнесу регіонуОстровська, Галина Йосипівна; Беркита, Н. В.; Василевська, К. А.; Ostrovska, H.; Berkyta, N.; Vasylevska, K.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Інновації у приготування стравЛялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S.