Перегляд зібрання за групою - Видавництва Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя
Результати від 1 до 6 із 6
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
| Methodical recommendations | 2025 | 18-чер-2025 | Методичні вказівки для підготовки до атестаційного екзамену здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» | Бурліцька, Оксана Петрівна; Голда, Надія Михайлівна; Краузе, Ольга Ігорівна; Оксентюк, Богдана Андріївна; Піняк, Ірина Любомирівна; Семенюк, Світлана Богданівна; Фалович, Володимир Андрійович; Шпилик, Світлана Василівна; Якимишин, Лілія Ярославівна |
| Laboratory Instructions | 2025 | 14-жов-2025 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | Кравченюк, Христина Юріївна |
| Laboratory Instructions | 2024 | 14-жов-2025 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Кравченюк, Христина Юріївна; Лялик, Анастасія Тарасівна |
| Methodical recommendations | 2024 | 14-жов-2025 | Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Інжиніринг підприємств харчової промисловості» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна |
| Dissertation | 2025 | 26-чер-2025 | Обґрунтування параметрів картоплезбиральної машини з комбінованим активним лемешем | Головецький, Іван Васильович; Golovetskyi I.V., I.V. |
| Dissertation | 2025 | 19-тра-2025 | Організаційно-економічний механізм стратегічного управління кадровим потенціалом підприємства | Галиняк, Леся Олександрівна; Galinyak, L. O. |