Перегляд зібрання за групою - Видавництва Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 6 із 6
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Methodical recommendations202518-чер-2025Методичні вказівки для підготовки до атестаційного екзамену здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг» галузі знань 07 «Управління та адміністрування»Бурліцька, Оксана Петрівна; Голда, Надія Михайлівна; Краузе, Ольга Ігорівна; Оксентюк, Богдана Андріївна; Піняк, Ірина Любомирівна; Семенюк, Світлана Богданівна; Фалович, Володимир Андрійович; Шпилик, Світлана Василівна; Якимишин, Лілія Ярославівна
Laboratory Instructions202514-жов-2025Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»Кравченюк, Христина Юріївна
Laboratory Instructions202414-жов-2025Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКравченюк, Христина Юріївна; Лялик, Анастасія Тарасівна
Methodical recommendations202414-жов-2025Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Інжиніринг підприємств харчової промисловості» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Dissertation202526-чер-2025Обґрунтування параметрів картоплезбиральної машини з комбінованим активним лемешемГоловецький, Іван Васильович; Golovetskyi I.V., I.V.
Dissertation202519-тра-2025Організаційно-економічний механізм стратегічного управління кадровим потенціалом підприємстваГалиняк, Леся Олександрівна; Galinyak, L. O.