Zobrazují se výsledky 1 až 15 z 19
další >
| Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
| Other | 11-čer-2007 | 24-zář-2014 | Біологічно активна харчова добавка “альфа+омега” | Покотило, Олег Степанович; Pokotylo, Oleh Stepanovych; Покотило, Олег Степанович |
| Conference Abstract | 24-kvě-2023 | 19-čer-2023 | Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |
| Conference Abstract | 28-zář-2023 | 21-lis-2023 | Воднева вода як оздоровчий і харчовий продукт | Плавуцький, Т. Р.; Покотило, Олег Степанович; Plavutsky, T. R.; Pokotylo, O. S. |
| Conference Abstract | 24-lis-2021 | 21-pro-2021 | Вплив йоду і селену в технологічному процесі приготування хліба на окремі показники | Байда, Н. І.; Покотило, Олег Степанович; Bayda, N.; Pokotylo, O. |
| Conference Abstract | 6-pro-2023 | 21-led-2024 | Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації | Покотило, Олег Степанович; Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Pokotylo, O. S.; Dalievska, D. Ya.; Dalievsky, V. M. |
| Other | 26-srp-2014 | 24-zář-2014 | Йогурт оздоровчий | Кухтин, Микола Дмитрович; Покотило, Олег Степанович; Юзва, Юрій Миколайович; Pokotylo, Oleh Stepanovych; Покотило, Олег Степанович |
| Conference Abstract | 24-lis-2021 | 21-pro-2021 | Йогурт із покращеним вмістом омега-3, -6 та -9 жирних кислот | Полевий, М. І.; Покотило, Олег Степанович; Polevyi, M.; Pokotylo, O. |
| Presentation | 20-kvě-2011 | 20-kvě-2011 | Конструктори молекул або Рецепт “створення всього” | Покотило, Олег Степанович |
| Laboratory Instructions | čer-2020 | 29-čer-2020 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. | Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович |
| Laboratory Instructions | čer-2020 | 29-čer-2020 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2. | Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович |
| Conference Abstract | 28-zář-2023 | 21-lis-2023 | Модифікація сиру Гауда через додавання насіння льону | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |
| Article | 19-pro-2012 | 7-kvě-2014 | Проблеми і перспективи збагачення йогуртів поліненасиченими жирними кислотами омега-3 | Юзва, Юрій Миколайович; Покотило, Олег Степанович; Yuzva, Yurij; Pokotylo, Оleg |
| Conference Abstract | 28-zář-2023 | 21-lis-2023 | Розробка купажованої олії на основі конопляної | Трачук, Н. П.; Покотило, Олег Степанович; Trachuk, N. P.; Pokotylo, O. S. |
| Conference Abstract | 22-zář-2022 | 19-říj-2022 | Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |
| Conference Abstract | 29-zář-2022 | 25-říj-2022 | Системи підготовки католітних вод – революційний підхід для здорового довголіття | Покотило, Олег Степанович; Pokotylo, O. S. |