- ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Запрошуємо до репозитарію відкритого доступу Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя, що діє з 2008 року. Готуйте власні повнотекстові електронні матеріали (у форматі PDF) та публікуйте їх у
відповідному зібранні. Читайте наші
офіційні та
методичні матеріали щодо ELARTU. Звертайтеся до
бібліотеки ТНТУ (кімн. 56) та
адміністратора архіву.
Нові матеріали
Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів за традиційними технологіями
Переглянути
У кваліфікаційній роботі бакалавра за спеціальністю «Харчові технології» розроблено
«Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів із використанням традиційних технологій».
Метою роботи є розробка технологічного процесу та виробничого планування нового
підприємства, що спеціалізуватиметься на виготовленні ...
Проєкт технічного переоснащення пекарні ФОП Волощенко Тетяна Миколаївна, м. Чернівці для розширення асортименту хлібобулочних виробів із сумішей пшеничного борошна
Переглянути
Кваліфікаційна робота бакалавра на тему: «Проєкт технічного переоснащення пекарні ФОП Волощенко Тетяна Миколаївна, м. Чернівці для розширення асортименту хлібобулочних виробів із сумішей пшеничного борошна».
Робота має чітку структуру й поділена на три основні розділи, доповнені списком використаних інфор...
Проєкт технічного переоснащення цеху ТОВ «Прикарпат-Еко-Продукт», смт. Брошнів-Осада, Калуського району, Івано-Франківської області для розширення асортименту хлібних виробів із борошна пшеничного
Переглянути
Кваліфікаційна робота присвячена розробці проєкту технічного переоснащення хлібопекарного цеху ТОВ «Прикарпат-Еко-Продукт», що розташоване в смт. Брошнів-Осада, Калуського району Івано-Франківської області, з метою розширення асортименту хлібних виробів із пшеничного борошна.
У роботі проаналізовано сучасний стан виробн...
Проєкт цеху з виробництва хліба із борошна першого гатунку
Переглянути
Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра має тему: «Проєкт цеху з виробництва хліба із борошна першого гатунку».
Робота має традиційну структуру: вступ, три змістовні розділи та список використаних джерел. Загальний обсяг роботи становить 58 сторінок, включено 56 формул і представлено...
Guide to writing master’s research paper, for the students majoring in D3 “Management”
Переглянути
Master’s research paper (MRP) is the final stage of the Master’s degree and provides you with the opportunity to show that you have gained the necessary skills and knowledge in order to organise and conduct a research project. It should demonstrate that you are skilled in...
Проєкт цеху з виробництва пшеничних хлібобулочних виробів
Переглянути
Кваліфікаційна робота бакалавра на тему: «Проєкт цеху з виробництва пшеничних хлібобулочних виробів».
Структурно вона складається з трьох основних розділів і списку використаних джерел, що налічує 15 позицій. Загальний обсяг роботи – 57 сторінок. В пояснювальній записці представлено 50 формул і&...
Розроблення технології і оптимізація обладнання для зварювання корпуса стріли підіймального пристосування
Переглянути
У кваліфікаційній роботі в технологічній частині на основі аналізу базового варіанту було розроблено проектований варіант технологічного процесу виготовлення корпусу стріли, що включає автоматичне зварювання в середовищі захисного газу.
В результаті розглянутої базової технології були виявлені деякі недоліки,&...
Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи магістра галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право» спеціальності D4 «Публічне управління та адміністрування»
Переглянути
Магістр ˗ освітньо-кваліфікаційний ступінь вищої освіти особи, яка на основі освітньо-кваліфікаційного ступеня бакалавр/спеціаліст здобула повну вищу освіту, спеціальні уміння та знання, достатні для виконання професійних завдань та обов’язків (робіт) інноваційного характеру відповідного рівня професійної діяльності,...
Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи магістра галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право» спеціальності D3 «Менеджмент»
Переглянути
Магістр ˗ освітньо-кваліфікаційний ступінь вищої освіти особи, яка на основі освітньо-кваліфікаційного ступеня бакалавр/спеціаліст здобула повну вищу освіту, спеціальні уміння та знання, достатні для виконання професійних завдань та обов’язків (робіт) інноваційного характеру відповідного рівня професійної діяльності,...
Розроблення технологічного процесу виготовлення рами контейнера
Переглянути
У кваліфікаційній роботі було розроблено технологічний процес автоматизованого зварювання нижньої частини рами вантажного контейнера; визначено оптимальні параметри зварювального режиму; обґрунтовано вибір ефективного обладнання та необхідних пристосувань; виконано техніко-економічний аналіз; запропоновано комплекс заходів щодо за...
Проєкт цеху з виробництва виробів із борошна пшеничного оригінального
Переглянути
Кваліфікаційна робота бакалавра представлена на тему «Проєкт цеху з виробництва виробів із борошна пшеничного оригінального» складається із вступу, трьох розділів, висновків та списку використаних інформаційних джерел.
За завданням передбачено виробництво асортименту: хліб «Запашний» масою 0,4 кг та ...
Проєкт цеху з виробництва здобних виробів із борошна вищого сорту
Переглянути
Нами обрано будівництво проєкту цеху в Кременецькій громаді, використовуючи сучасне енергоефективне обладнання та з поєднанням традиційних технологій. Обрано наступний асортимент здобних виробів таких як, булочка «Слоїстий завиток», маса якої 200 грам, а також здоба «Фігурний завиток» масою 100 грам. ...
Проєкт цеху з виробництва булочних виробів
Переглянути
Кваліфікаційна робота бакалавра представлена на тему «Проєкт цеху з виробництва булочних виробів» складається із вступу, трьох розділів, висновків та списку використаних інформаційних джерел.
За завданням передбачено виробництво асортименту: плетінка «Дорожня» масою 0,4 кг та перепічка «Українська» масою...
Проєкт цеху із виробництва борошняних виробів функціонального призначення
Переглянути
Бакалаврська кваліфікаційна робота «Проєкт цеху із виробництва хлібних виробів функціонального призначення» включає: вступ, три розділи, список використаних інформаційних джерел. Робота складається з 64 сторінок.
Поставлено завдання з виробництва двох виробів різного виду: хліба з пектином масою 0,4 ...
Верстатне та інструментальне забезпечення виготовленні деталі «ФормаDFS3-1» та розробка формоутворюючих вузлів координатно-розточувального верстата
Переглянути
У роботі було проведено аналіз та технічний опис базової моделі верстата, а також конструкцій та характеристик верстатів-аналогів, проведено аналіз базового технологічного процесу виготовлення деталі. Здійснено аналіз граничних режимів різання. Було обгрунтовано метод отримання заготовки, аналіз базового технологічн...
Проєкт цеху з встановленням потоково-технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробів на малому підприємстві в смт. Велика Березовиця, Тернопільського району
Переглянути
У кваліфікаційній роботі Сильчак Ілони Тарасівни виконано проєктування хлібопекарського цеху з встановлення ліній з виробництва хлібобулочних виробів з борошна пшеничного – хліба «Запорізький» та булок «Нові». Обрано традиційні технології для приготування тіста опарним способом. Для випікання встановлено сучасн...
Проєкт хлібопекарського цеху з виробництва хлібобулочних виробів за пришвидшеними технологіями
Переглянути
Проєкт передбачає впровадження у виробництво батону зі згущеною сироваткою та сайки «Проста» виготовлених за пришвидшеною технологією. Обґрунтовано доцільність введення саме такого способу приготування тіста. Зроблено вибір печей, підраховано продуктивність їх. Розраховано рецептури – пофазну, виробничу. Підібрано т...
Конструювання приводу куліси довбального верстата з розробкою технологічного процесу виготовлення деталі «Півмуфта»
Переглянути
У роботі проведено аналіз базової моделі верстата та верстатів аналогічного призначення. Розраховано режими різання, на основі яких зроблено кінематичний розрахунок приводу куліси довбального верстата.
Проведено аналіз креслення детал і та визначено поверхні, що вимагають особливих умов обробки. Вибрали...
Проєкт хлібопекарського підприємства середньої потужності з виробництва масових сортів хлібобулочних виробів
Переглянути
У кваліфікаційній роботі проведено проєктування хлібопекарського підприємства в м. Теребовля Тернопільської області. Мета будівництва цеху полягала у забезпечені асортиментного оновлення хлібобулочної продукції яка постачається населенню району. Запропоновано ввести у виробництво хліб «Заріччя» в рецептурний склад якого&...
Проєкт цеху з виробництва плавлених сирів потужністю 4,5 т/зм готової продукції
Переглянути
Завдання передбачає розробку проєкту підприємства, що спеціалізується на
виготовленні плавлених сирів. Асортимент нараховує 4 види плавлених сирів:
• Дарницький;
• Шоколадний;
• Голландський;
• Яблучко.
Перший розділ пояснювальної записки обґрунтовує техніко-економічну доцільність підприємства, ...
Верстатно-інструментальне забезпечення виготовлення деталі «Втулка 18.014» та розробка конструкції шпиндельного вузла токарного верстата з ЧПК
Переглянути
В кваліфікаційній роботі здійснено проектування технологічного маршруту механічної обробки деталі, запропоновано та розроблено операційний технологічний процес обробки деталі «Втулка 18.014». Вибрано режими різання та визначено норми часу для всіх необхідних операцій. Наведено структурно-кінематичну та кінематичну схеми&...
Розробка системи контролю електросоживання
Переглянути
Тема кваліфікаційної роботи: «Розробка системи контролю електроспоживання».
У даній кваліфікаційній роботі розроблено мікропроцесорну систему контролю електроспоживання, яка
забезпечує в режимі реального часу зчитування основних параметрів електромережі: напруги, струму,
потужності, частоти, коефіцієнта п...
Верстатно-інструментальне забезпечення виготовлення деталі «Корпус прихвату гідравлічного» та розробка конструкції коробки швидкостей токарно-гвинторізного верстата (комплексна тема)
Переглянути
Розроблено маршрутний технологічний процес механічної обробки деталі, обрано відповідне технологічне обладнання та оснащення, розроблена операційна технологія, визначено різальний, допоміжний і вимірювальний інструменти. Табличним методом здійснено розрахунок режимів різання та технічних норм часу для всіх операцій техно...
Розроблення автоматизованої системи проєктування моделей нейронних мереж для задач прогнозування
Переглянути
У роботі реалізовано універсальну платформу для автоматизованого проєктування нейронних мереж, що підтримує ручний, напів-автоматичний і повністю автоматичний режими. Система об’єднує рушій TensorFlow із GPU-прискоренням, бібліотеку Keras Tuner для NAS-пошуку, інтерактивний графічний інтерфейс на PyQt 6 та контейнер...
Верстатно - інструментальне забезпечення виготовлення деталі «Корпус ОГ 1-12.314» та розробка конструкцій формоутворюючих вузлів широко-універсального фрезерного верстата (комплексна тема)
Переглянути
Проаналізовано існуючі технологічні процеси виготовлення такого типу деталей. Вимог які до них ставляться. Проведений аналіз дав змогу недоліки існуючих технологій виготовлення та врахувати існуючі недоліки при проектуванні нового технологічного процесу. Здійснено ґрунтовний аналіз двох методів отримання заготовки...
Фонди
Виберіть фонд для перегляду його зібрань.
Наукове фахове видання з технічних наук
Газета Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Науковий журнал в галузі економічних наук
Гусятинський коледж Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Електронне наукове фахове видання
Матеріали, які популяризують наукову та громадянську діяльність українського фізика Івана Пулюя
Збірники та хроніки Наукового товариства імені Шевченка
Збірники праць Тернопільського осередку Наукового товариства ім. Шевченка
Збірники наукових праць, колективні монографії неперіодичного характеру.
Освітньо-професійні програми підготовки спеціалістів, бакалаврів, магістрів тощо
Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Щорічний фестиваль науки в ТНТУ ім. Івана Пулюя
Показники діяльності Тернопільского національного технічного університету ім. Івана Пулюя
Матеріали за тематикою вільного й відкритого програмного забезпечення (ВВПЗ, FOSS)
Розкриття
за авторами
- 439
Гевко, Іван Богданович
- 301
Гевко, Роман Богданович
- 188
Гевко, Иван Богданович
- 187
Hevko, Ivan Bohdanovych
- 187
Ляшук, Олег Леонтійович
- 187
Радик, Дмитро Леонідович
- 184
Hevko, Roman Bohdanovych
- 182
Васильків, Василь Васильович
- 178
Гевко, Ігор Богданович
- 178
Ткаченко, Ігор Григорович
- 178
Химич, Ірина Григорівна
- 164
Дзюра, Володимир Олексійович
- 164
Машлій, Галина Богданівна
- 153
Панухник, Олена Віталіївна
- 148
Пісьціо, Вадим Петрович
- 146
Балабан, Степан Миколайович
- 146
Букетов, Андрій Вікторович
- 146
Стухляк, Петро Данилович
- 144
Маркович, Ірина Богданівна
- 142
Скоренький, Юрій Любомирович
- .
далі >