- ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Welcome to Open Access repository of Ternopil National Technical University Ivan Pul'uj in force since 2008. Prepare your own full-text electronic materials (in PDF format) and publish them in the
appropriate collection. Read our
official and
methodical materials for ELARTU. Contact the
library of TNTU (room 56) and the
administrator of the archive.
Последни Депозирания
Проєкт цеху з виробництва виробів із борошна пшеничного оригінального
View
Кваліфікаційна робота бакалавра представлена на тему «Проєкт цеху з виробництва виробів із борошна пшеничного оригінального» складається із вступу, трьох розділів, висновків та списку використаних інформаційних джерел.
За завданням передбачено виробництво асортименту: хліб «Запашний» масою 0,4 кг та ...
Проєкт цеху з виробництва здобних виробів із борошна вищого сорту
View
Нами обрано будівництво проєкту цеху в Кременецькій громаді, використовуючи сучасне енергоефективне обладнання та з поєднанням традиційних технологій. Обрано наступний асортимент здобних виробів таких як, булочка «Слоїстий завиток», маса якої 200 грам, а також здоба «Фігурний завиток» масою 100 грам. ...
Проєкт цеху з виробництва булочних виробів
View
Кваліфікаційна робота бакалавра представлена на тему «Проєкт цеху з виробництва булочних виробів» складається із вступу, трьох розділів, висновків та списку використаних інформаційних джерел.
За завданням передбачено виробництво асортименту: плетінка «Дорожня» масою 0,4 кг та перепічка «Українська» масою...
Проєкт цеху із виробництва борошняних виробів функціонального призначення
View
Бакалаврська кваліфікаційна робота «Проєкт цеху із виробництва хлібних виробів функціонального призначення» включає: вступ, три розділи, список використаних інформаційних джерел. Робота складається з 64 сторінок.
Поставлено завдання з виробництва двох виробів різного виду: хліба з пектином масою 0,4 ...
Верстатне та інструментальне забезпечення виготовленні деталі «ФормаDFS3-1» та розробка формоутворюючих вузлів координатно-розточувального верстата
View
У роботі було проведено аналіз та технічний опис базової моделі верстата, а також конструкцій та характеристик верстатів-аналогів, проведено аналіз базового технологічного процесу виготовлення деталі. Здійснено аналіз граничних режимів різання. Було обгрунтовано метод отримання заготовки, аналіз базового технологічн...
Проєкт цеху з встановленням потоково-технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробів на малому підприємстві в смт. Велика Березовиця, Тернопільського району
View
У кваліфікаційній роботі Сильчак Ілони Тарасівни виконано проєктування хлібопекарського цеху з встановлення ліній з виробництва хлібобулочних виробів з борошна пшеничного – хліба «Запорізький» та булок «Нові». Обрано традиційні технології для приготування тіста опарним способом. Для випікання встановлено сучасн...
Проєкт хлібопекарського цеху з виробництва хлібобулочних виробів за пришвидшеними технологіями
View
Проєкт передбачає впровадження у виробництво батону зі згущеною сироваткою та сайки «Проста» виготовлених за пришвидшеною технологією. Обґрунтовано доцільність введення саме такого способу приготування тіста. Зроблено вибір печей, підраховано продуктивність їх. Розраховано рецептури – пофазну, виробничу. Підібрано т...
Конструювання приводу куліси довбального верстата з розробкою технологічного процесу виготовлення деталі «Півмуфта»
View
У роботі проведено аналіз базової моделі верстата та верстатів аналогічного призначення. Розраховано режими різання, на основі яких зроблено кінематичний розрахунок приводу куліси довбального верстата.
Проведено аналіз креслення детал і та визначено поверхні, що вимагають особливих умов обробки. Вибрали...
Проєкт хлібопекарського підприємства середньої потужності з виробництва масових сортів хлібобулочних виробів
View
У кваліфікаційній роботі проведено проєктування хлібопекарського підприємства в м. Теребовля Тернопільської області. Мета будівництва цеху полягала у забезпечені асортиментного оновлення хлібобулочної продукції яка постачається населенню району. Запропоновано ввести у виробництво хліб «Заріччя» в рецептурний склад якого&...
Проєкт цеху з виробництва плавлених сирів потужністю 4,5 т/зм готової продукції
View
Завдання передбачає розробку проєкту підприємства, що спеціалізується на
виготовленні плавлених сирів. Асортимент нараховує 4 види плавлених сирів:
• Дарницький;
• Шоколадний;
• Голландський;
• Яблучко.
Перший розділ пояснювальної записки обґрунтовує техніко-економічну доцільність підприємства, ...
Верстатно-інструментальне забезпечення виготовлення деталі «Втулка 18.014» та розробка конструкції шпиндельного вузла токарного верстата з ЧПК
View
В кваліфікаційній роботі здійснено проектування технологічного маршруту механічної обробки деталі, запропоновано та розроблено операційний технологічний процес обробки деталі «Втулка 18.014». Вибрано режими різання та визначено норми часу для всіх необхідних операцій. Наведено структурно-кінематичну та кінематичну схеми&...
Розробка системи контролю електросоживання
View
Тема кваліфікаційної роботи: «Розробка системи контролю електроспоживання».
У даній кваліфікаційній роботі розроблено мікропроцесорну систему контролю електроспоживання, яка
забезпечує в режимі реального часу зчитування основних параметрів електромережі: напруги, струму,
потужності, частоти, коефіцієнта п...
Верстатно-інструментальне забезпечення виготовлення деталі «Корпус прихвату гідравлічного» та розробка конструкції коробки швидкостей токарно-гвинторізного верстата (комплексна тема)
View
Розроблено маршрутний технологічний процес механічної обробки деталі, обрано відповідне технологічне обладнання та оснащення, розроблена операційна технологія, визначено різальний, допоміжний і вимірювальний інструменти. Табличним методом здійснено розрахунок режимів різання та технічних норм часу для всіх операцій техно...
Розроблення автоматизованої системи проєктування моделей нейронних мереж для задач прогнозування
View
У роботі реалізовано універсальну платформу для автоматизованого проєктування нейронних мереж, що підтримує ручний, напів-автоматичний і повністю автоматичний режими. Система об’єднує рушій TensorFlow із GPU-прискоренням, бібліотеку Keras Tuner для NAS-пошуку, інтерактивний графічний інтерфейс на PyQt 6 та контейнер...
Верстатно - інструментальне забезпечення виготовлення деталі «Корпус ОГ 1-12.314» та розробка конструкцій формоутворюючих вузлів широко-універсального фрезерного верстата (комплексна тема)
View
Проаналізовано існуючі технологічні процеси виготовлення такого типу деталей. Вимог які до них ставляться. Проведений аналіз дав змогу недоліки існуючих технологій виготовлення та врахувати існуючі недоліки при проектуванні нового технологічного процесу. Здійснено ґрунтовний аналіз двох методів отримання заготовки...
Розроблення автоматизованої системи для керування ресторацією.
View
Було розроблено систему замовлення та управління ресторацією. Ця система була розроблена з метою задоволення потреб сучасної ресторанної індустрії та вирішення проблем низької ефективності та схильності до помилок у традиційному способі замовлення їжі.
Система використовує Microsoft Visual Studio як ...
Верстатно-інструментальне забезпечення виготовлення деталі «Корпус ГЗ 12.001» та розробка конструкції коробки подач вертикально-свердлильного верстата
View
В кваліфікаційній роботі приведено здійснено синтез технологічного маршруту механічної обробки деталі, запропоновано та розроблено операційний технологічний процес обробки деталі. Вибрано режими різання та визначено норми часу для всіх необхідних операцій. Спроектовано привід руху подач. Запропоновано конструкцію ко...
Розроблення математичної моделі оптимізації параметрів процесу автоматизованого шліфування на верстатах з ЧПК.
View
розглянуто теоретичні аспекти оптимізації стратегій траєкторій руху інструмента та параметрів обробки поверхні; вивчено способи обробки поверхні з керуванням траєкторією та часом; висвітлено альтернативні методи оптимізації характеристик процесу автоматизованого шліфування; згенеровано алгоритми для потенційних рухів інструме...
Розробка проекту комп’ютерної мережі компанії «Expert Transportation»
View
Драгущак В.І. Розробка проекту комп’ютерної мережі компанії «Expert Transportation». Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр, за спеціальністю 123 Комп’ютерна інженерія. Тернопіль: ВСП «ТФК ТНТУ», 2025. -76с.
Об’єкт дослідження - комп’ютерна мережа підприємства.Мета роботи - проєктування ...
Вплив настанов батьків на вибір шлюбного партнера
View
Марущак Н.І. Вплив настанов батьків на вибір шлюбного партнера. – Рукопис. &...
Розроблення автоматизованої системи керування технологічним процесом обезсолення води
View
Левченко Я.А., Служинський В.В. – Розроблення автоматизованої системи керування технологічним процесом обезсолення води. 151 – «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2025. ...
Розробка системи контролю мікроклімату
View
Тема кваліфікаційної роботи: «Розробка системи контролю мікроклімату».
У даній кваліфікаційній роботі розроблено систему контролю за станом мікроклімату в приміщенні, яка
дозволяє в режимі реального часу відстежувати основні параметри повітряного середовища —
температуру, вологість і рівень...
Розробка проекту комп’ютерної мережі компанії «BST»
View
Греськів Ю.І. Розробка проекту комп’ютерної мережі компанії «BST»: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 123 Комп’ютерна інженерія. - Тернопіль : ВСП ТФК ТНТУ, 2025. 99с.
У кваліфікаційній бакалаврській роботі висвітлено процес розробки комп’ютерної мережі д...
Розробка проєкту комп’ютерної мережі для приватного підприємства «UNGAS Smart»
View
У кваліфікаційній роботі розглядається процес створення комп’ютерної мережі для приватного підприємства «UNGAS Smart». Головною метою є розробка ефективної мережевої інфраструктури для підприємства. Для реалізації поставленої задачі у роботі викладено п’ять основних розділів, у яких детально описа...
Розробка проекту комп'ютерної мережі компанії «Biscotti»
View
Дослідження присвячене проєктуванню та впровадженню сучасної комп’ютерної мережі
для компанії «Biscotti». Розроблена мережева інфраструктура має на меті забезпечити ефективну
взаємодію між підрозділами підприємства, централізований доступ до внутрішніх сервісів і підвищити
загальну продуктивність біз...
Общности в DSpace
Изберете общност, за да разгледате нейните колекции.
Наукове фахове видання з технічних наук
Газета Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Науковий журнал в галузі економічних наук
Гусятинський коледж Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Електронне наукове фахове видання
Матеріали, які популяризують наукову та громадянську діяльність українського фізика Івана Пулюя
Збірники та хроніки Наукового товариства імені Шевченка
Збірники праць Тернопільського осередку Наукового товариства ім. Шевченка
Збірники наукових праць, колективні монографії неперіодичного характеру.
Освітньо-професійні програми підготовки спеціалістів, бакалаврів, магістрів тощо
Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Щорічний фестиваль науки в ТНТУ ім. Івана Пулюя
Показники діяльності Тернопільского національного технічного університету ім. Івана Пулюя
Матеріали за тематикою вільного й відкритого програмного забезпечення (ВВПЗ, FOSS)
Намиране
Автор
- 439
Гевко, Іван Богданович
- 301
Гевко, Роман Богданович
- 188
Гевко, Иван Богданович
- 187
Hevko, Ivan Bohdanovych
- 187
Ляшук, Олег Леонтійович
- 187
Радик, Дмитро Леонідович
- 184
Hevko, Roman Bohdanovych
- 182
Васильків, Василь Васильович
- 178
Гевко, Ігор Богданович
- 178
Ткаченко, Ігор Григорович
- 178
Химич, Ірина Григорівна
- 164
Дзюра, Володимир Олексійович
- 163
Машлій, Галина Богданівна
- 153
Панухник, Олена Віталіївна
- 148
Пісьціо, Вадим Петрович
- 146
Балабан, Степан Миколайович
- 146
Букетов, Андрій Вікторович
- 146
Стухляк, Петро Данилович
- 144
Маркович, Ірина Богданівна
- 142
Скоренький, Юрій Любомирович
- .
следващ >