霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938
Title: Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".
Authors: Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Bibliographic description (Ukraine): Харчові технології. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 46 с.
Issue Date: 2017
Date of entry: 10-九月-2018
Country (code): UA
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938
Content type: Methodical recommendations
�蝷箔����:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF442,04 kBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�