Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938
Titel: Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".
Autor(en): Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Bibliographic description (Ukraine): Харчові технології. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 46 с.
Erscheinungsdatum: 2017
Date of entry: 10-Sep-2018
Country (code): UA
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938
Content type: Methodical recommendations
Enthalten in den Sammlungen:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF442,04 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Administrationswerkzeuge