Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 288 |
Всього відвідувань на місяць
жовтня 2023 | листопада 2023 | грудня 2023 | січня 2024 | лютого 2024 | березня 2024 | квітня 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 6 | 0 | 5 | 2 | 1 | 2 | 4 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF | 905 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 178 |
Netherlands | 35 |
Україна | 24 |
Germany | 20 |
Sweden | 9 |
Ireland | 4 |
China | 3 |
Greece | 3 |
Vietnam | 3 |
Russia | 2 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
San Ramon | 56 |
Fremont | 44 |
Louisville | 33 |
Mountain View | 14 |
Kiev | 9 |
San Jose | 6 |
Dublin | 4 |
Kharkiv | 4 |
Ashburn | 3 |
Athens | 3 |