Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 288

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 6 0 5 2 1 2 4

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF 905

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 178
Netherlands 35
Україна 24
Germany 20
Sweden 9
Ireland 4
China 3
Greece 3
Vietnam 3
Russia 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 56
Fremont 44
Louisville 33
Mountain View 14
Kiev 9
San Jose 6
Dublin 4
Kharkiv 4
Ashburn 3
Athens 3