Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938
Titre: Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".
Auteur(s): Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Bibliographic description (Ukraine): Харчові технології. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 46 с.
Date de publication: 2017
Date of entry: 10-sep-2018
Country (code): UA
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938
Content type: Methodical recommendations
Collection(s) :Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF442,04 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration