このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938
タイトル: Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".
著者: Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Bibliographic description (Ukraine): Харчові технології. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 46 с.
発行日: 2017
Date of entry: 10-9月-2018
Country (code): UA
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938
Content type: Methodical recommendations
出現コレクション:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF442,04 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール