このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938
タイトル: | Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". |
著者: | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Харчові технології. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 46 с. |
発行日: | 2017 |
Date of entry: | 10-9月-2018 |
Country (code): | UA |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938 |
Content type: | Methodical recommendations |
出現コレクション: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF | 442,04 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール