Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938
Titulua: | Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". |
Egilea: | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Харчові технології. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 46 с. |
Gordailuaren-data: | 2017 |
Date of entry: | 10-Sep-2018 |
Country (code): | UA |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938 |
Content type: | Methodical recommendations |
Bildumetan azaltzen da: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF | 442,04 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak