Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24095

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтадник, Ігор Ярославович-
dc.contributor.authorВасільєв, Антон Ігорович-
dc.date.accessioned2018-02-23T12:40:35Z-
dc.date.available2018-02-23T12:40:35Z-
dc.date.issued2018-02-21-
dc.date.submitted2018-02-21-
dc.identifier.citationВасільєв А.І. Технічне переоснащення пекарні ПП «Хіта» з дослідженням теплообміну в пекарській камері роторної печі марки «Ротор-Агро 202» при випіканні череневих сортів хліба : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. І. Васільєв. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24095-
dc.description.abstractВ дипломній роботі запропоновані заходи з технічного переоснащення пекарні ПП «Хіта» з дослідженням теплообміну в пекарській камері «Ротор-Агро 202». Метою дослідження в роботі є встановлення чиників ,які впливають на процес випікання череневих сортів хлібу. Розроблено нові проектно-технологічні рішення по забезпеченню теплообміну в пекарській Подані необхідні техніко-економічні розрахунки ,які підтверджують доцільність виконання даної роботи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.titleТехнічне переоснащення пекарні ПП «Хіта» з дослідженням теплообміну в пекарській камері роторної печі марки «Ротор-Агро 202» при випіканні череневих сортів хлібаuk_UA
dc.title.alternativeTechnicfl re-equipment of the bakery and PE «Hita» with the research of heat eschange in the baking chamber of the rotary kiln of the brand «Rotor-Agro 202» when baking grape bread varieties of breaduk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора