Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985
Titre: Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність
Autre(s) titre(s): Design improvement of auger conveyor press for macaroni products МАКМА-40 including the study of its structural features impact on pressure distribution in the auger channel and efficiency
Auteur(s): Лупак, Юрій Романович
Bibliographic description (Ukraine): Лупак Ю.Р. Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ Ю.Р.Лупак. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Date de publication: 19-fév-2018
Submitted date: 19-fév-2018
Date of entry: 21-fév-2018
Supervisor: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Mots-clés: 133
галузеве машинобудування
Résumé: В дипломній роботі розроблено заходи з удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40, виконано аналіз і дослідження впливу конструктивних особливостей преса на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985
Content type: Master Thesis
Collection(s) :133 — галузеве машинобудування

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
автореферат-Лупак.pdf129,96 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration