Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985
Titel: | Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність |
Övriga titlar: | Design improvement of auger conveyor press for macaroni products МАКМА-40 including the study of its structural features impact on pressure distribution in the auger channel and efficiency |
Författare: | Лупак, Юрій Романович |
Bibliographic description (Ukraine): | Лупак Ю.Р. Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ Ю.Р.Лупак. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Utgivningsdatum: | 19-feb-2018 |
Submitted date: | 19-feb-2018 |
Date of entry: | 21-feb-2018 |
Supervisor: | Вітенько, Тетяна Миколаївна |
Nyckelord: | 133 галузеве машинобудування |
Sammanfattning: | В дипломній роботі розроблено заходи з удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40, виконано аналіз і дослідження впливу конструктивних особливостей преса на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985 |
Content type: | Master Thesis |
Samling: | 133 — галузеве машинобудування |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
автореферат-Лупак.pdf | 129,96 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg