Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985
Titolo: Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність
Titoli alternativi: Design improvement of auger conveyor press for macaroni products МАКМА-40 including the study of its structural features impact on pressure distribution in the auger channel and efficiency
Autori: Лупак, Юрій Романович
Bibliographic description (Ukraine): Лупак Ю.Р. Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ Ю.Р.Лупак. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Data: 19-feb-2018
Submitted date: 19-feb-2018
Date of entry: 21-feb-2018
Supervisor: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Parole chiave: 133
галузеве машинобудування
Abstract: В дипломній роботі розроблено заходи з удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40, виконано аналіз і дослідження впливу конструктивних особливостей преса на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985
Content type: Master Thesis
È visualizzato nelle collezioni:133 — галузеве машинобудування

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
автореферат-Лупак.pdf129,96 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione