Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorВітенько, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorЛупак, Юрій Романович-
dc.date.accessioned2018-02-21T12:46:08Z-
dc.date.available2018-02-21T12:46:08Z-
dc.date.issued2018-02-19-
dc.date.submitted2018-02-19-
dc.identifier.citationЛупак Ю.Р. Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ Ю.Р.Лупак. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985-
dc.description.abstractВ дипломній роботі розроблено заходи з удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40, виконано аналіз і дослідження впливу конструктивних особливостей преса на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.titleУдосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивністьuk_UA
dc.title.alternativeDesign improvement of auger conveyor press for macaroni products МАКМА-40 including the study of its structural features impact on pressure distribution in the auger channel and efficiencyuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат-Лупак.pdf129,96 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора