Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985
Заглавие: Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність
Други Заглавия: Design improvement of auger conveyor press for macaroni products МАКМА-40 including the study of its structural features impact on pressure distribution in the auger channel and efficiency
Автори: Лупак, Юрій Романович
Bibliographic description (Ukraine): Лупак Ю.Р. Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ Ю.Р.Лупак. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Дата на Публикуване: 19-Фев-2018
Submitted date: 19-Фев-2018
Date of entry: 21-Фев-2018
Supervisor: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Ключови Думи: 133
галузеве машинобудування
Резюме: В дипломній роботі розроблено заходи з удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40, виконано аналіз і дослідження впливу конструктивних особливостей преса на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985
Content type: Master Thesis
Показва се в Колекции:133 — галузеве машинобудування

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
автореферат-Лупак.pdf129,96 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти