Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985
Título : Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність
Otros títulos : Design improvement of auger conveyor press for macaroni products МАКМА-40 including the study of its structural features impact on pressure distribution in the auger channel and efficiency
Autor : Лупак, Юрій Романович
Bibliographic description (Ukraine): Лупак Ю.Р. Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ Ю.Р.Лупак. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Fecha de publicación : 19-feb-2018
Submitted date: 19-feb-2018
Date of entry: 21-feb-2018
Supervisor: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Palabras clave : 133
галузеве машинобудування
Resumen : В дипломній роботі розроблено заходи з удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40, виконано аналіз і дослідження впливу конструктивних особливостей преса на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985
Content type: Master Thesis
Aparece en las colecciones: 133 — галузеве машинобудування

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
автореферат-Лупак.pdf129,96 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador