このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980
タイトル: Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ
その他のタイトル: Meat preserves workshop retooling on PC “Kharchovyk” including the study of impact of mincemeat mixing intensity on the final products quality in mincemeat mixer L-5-FMB
著者: Вадзюк, Андрій Олегович
Bibliographic description (Ukraine): Вадзюк А.О. Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Вадзюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
発行日: 19-2月-2018
Submitted date: 19-2月-2018
Date of entry: 21-2月-2018
Country (code): UA
Supervisor: Кравець, Олег Ігорович
キーワード: 133
галузеве машинобудування
抄録: В дипломній роботі запропоновано технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” та досліджено вплив інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980
Content type: Master Thesis
出現コレクション:133 — галузеве машинобудування

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Автореферат Вадзюк.pdf119,85 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール