Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980
Pealkiri: Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ
Teised pealkirjad: Meat preserves workshop retooling on PC “Kharchovyk” including the study of impact of mincemeat mixing intensity on the final products quality in mincemeat mixer L-5-FMB
Autor: Вадзюк, Андрій Олегович
Bibliographic description (Ukraine): Вадзюк А.О. Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Вадзюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Ilmumisaasta: 19-vee-2018
Submitted date: 19-vee-2018
Date of entry: 21-vee-2018
Country (code): UA
Supervisor: Кравець, Олег Ігорович
Märksõnad: 133
галузеве машинобудування
Kokkuvõte: В дипломній роботі запропоновано технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” та досліджено вплив інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980
Content type: Master Thesis
Asub kollektsiooni(de)s:133 — галузеве машинобудування

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
Автореферат Вадзюк.pdf119,85 kBAdobe PDFVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Admin vahendid