Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980
Název: Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ
Další názvy: Meat preserves workshop retooling on PC “Kharchovyk” including the study of impact of mincemeat mixing intensity on the final products quality in mincemeat mixer L-5-FMB
Autoři: Вадзюк, Андрій Олегович
Bibliographic description (Ukraine): Вадзюк А.О. Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Вадзюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Datum vydání: 19-úno-2018
Submitted date: 19-úno-2018
Date of entry: 21-úno-2018
Country (code): UA
Supervisor: Кравець, Олег Ігорович
Klíčová slova: 133
галузеве машинобудування
Abstrakt: В дипломній роботі запропоновано технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” та досліджено вплив інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980
Content type: Master Thesis
Vyskytuje se v kolekcích:133 — галузеве машинобудування

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Автореферат Вадзюк.pdf119,85 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora