Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980
Tytuł: Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ
Inne tytuły: Meat preserves workshop retooling on PC “Kharchovyk” including the study of impact of mincemeat mixing intensity on the final products quality in mincemeat mixer L-5-FMB
Authors: Вадзюк, Андрій Олегович
Cytat: Вадзюк А.О. Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Вадзюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Data wydania: 19-lut-2018
Data archiwizacji: 19-lut-2018
Date of entry: 21-lut-2018
Kraj (kod): UA
Promotor: Кравець, Олег Ігорович
Słowa kluczowe: 133
галузеве машинобудування
Abstract: В дипломній роботі запропоновано технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” та досліджено вплив інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980
Typ zawartości: Master Thesis
Występuje w kolekcjach:133 — галузеве машинобудування

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Автореферат Вадзюк.pdf119,85 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora