Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980
Título: Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ
Outros títulos: Meat preserves workshop retooling on PC “Kharchovyk” including the study of impact of mincemeat mixing intensity on the final products quality in mincemeat mixer L-5-FMB
Authors: Вадзюк, Андрій Олегович
Bibliographic description (Ukraine): Вадзюк А.О. Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Вадзюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Data de edición: 19-Feb-2018
Submitted date: 19-Feb-2018
Date of entry: 21-Feb-2018
Country (code): UA
Supervisor: Кравець, Олег Ігорович
Palabras chave: 133
галузеве машинобудування
Resumo: В дипломній роботі запропоновано технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” та досліджено вплив інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980
Content type: Master Thesis
Aparece nas Coleccións133 — галузеве машинобудування

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Автореферат Вадзюк.pdf119,85 kBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas