Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.authorВадзюк, Андрій Олегович-
dc.date.accessioned2018-02-21T12:12:01Z-
dc.date.available2018-02-21T12:12:01Z-
dc.date.issued2018-02-19-
dc.date.submitted2018-02-19-
dc.identifier.citationВадзюк А.О. Технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Вадзюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23980-
dc.description.abstractВ дипломній роботі запропоновано технічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” та досліджено вплив інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.titleТехнічне переоснащення цеху м’ясних консервів на ПП „Харчовик” з дослідженням впливу інтенсивності перемішування фаршу на якість готового продукту у фаршмішалці марки Л-5-ФМБuk_UA
dc.title.alternativeMeat preserves workshop retooling on PC “Kharchovyk” including the study of impact of mincemeat mixing intensity on the final products quality in mincemeat mixer L-5-FMBuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Вадзюк.pdf119,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора