Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741

Název: Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів
Autoři: Козбур, Ігор Романович
Балог, Норберт Себаст'янович
Affiliation: ТНТУ ім. І.Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Н.С. Балог, І.Р. Козбур, Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів, Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів, (Тернопіль, 16–17 листоп. 2017.) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін]. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – с. 14-15.
Conference/Event: Міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Datum vydání: 17-lis-2017
Submitted date: lis-2017
Date of entry: 15-pro-2017
Nakladatel: Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 62.521
Klíčová slova: дозування
фасування
в'язкість
автоматизація
Number of pages: 2
Page range: 14-15
Start page: 14
End page: 15
Abstrakt: Запропоновано проводити контроль реологічних властивостей і в’язкості рідких та рідко-в’язких харчових продуктів, в позиції дозування та пакування, за допомогою безконтактних ультразвукових методів вимірювання Методика контролю базується на вимірюванні параметрів поширення ультразвукових хвиль у контрольованому середовищі, а саме, визначенні їх швидкості та коефіцієнту затухання.
Popis: У позиції дозування харчових продуктів, перед їх кінцевим пакуванням, важливо проводити оперативний контроль якості, який буде охоплювати всю партію продукту, а не у вибірковій формі, як у випадку лабораторних досліджень на підприємстві. Такий контроль дозволить запобігти пакуванню неякісного продукту, або такого, котрий не відповідає технічним вимогам або стандартам.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741
Copyright owner: © Козбур Ігор Романович, 2017
Content type: Proceedings Book
Vyskytuje se v kolekcích:Наукові публікації працівників кафедри автоматизації технологічних процесів та виробництв

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Konferenc_Book-2.pdf657,76 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Konferenc_Book-2.djvu243,76 kBDjVuZobrazit/otevřít
Konferenc_Book-2__COVER.png220,07 kBimage/pngZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora