このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741

タイトル: Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів
著者: Козбур, Ігор Романович
Балог, Норберт Себаст'янович
Affiliation: ТНТУ ім. І.Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Н.С. Балог, І.Р. Козбур, Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів, Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів, (Тернопіль, 16–17 листоп. 2017.) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін]. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – с. 14-15.
Conference/Event: Міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
発行日: 17-11月-2017
Submitted date: 11月-2017
Date of entry: 15-12月-2017
出版者: Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 62.521
キーワード: дозування
фасування
в'язкість
автоматизація
Number of pages: 2
Page range: 14-15
Start page: 14
End page: 15
抄録: Запропоновано проводити контроль реологічних властивостей і в’язкості рідких та рідко-в’язких харчових продуктів, в позиції дозування та пакування, за допомогою безконтактних ультразвукових методів вимірювання Методика контролю базується на вимірюванні параметрів поширення ультразвукових хвиль у контрольованому середовищі, а саме, визначенні їх швидкості та коефіцієнту затухання.
記述: У позиції дозування харчових продуктів, перед їх кінцевим пакуванням, важливо проводити оперативний контроль якості, який буде охоплювати всю партію продукту, а не у вибірковій формі, як у випадку лабораторних досліджень на підприємстві. Такий контроль дозволить запобігти пакуванню неякісного продукту, або такого, котрий не відповідає технічним вимогам або стандартам.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741
Copyright owner: © Козбур Ігор Романович, 2017
Content type: Proceedings Book
出現コレクション:Наукові публікації працівників кафедри автоматизації технологічних процесів та виробництв

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Konferenc_Book-2.pdf657,76 kBAdobe PDF見る/開く
Konferenc_Book-2.djvu243,76 kBDjVu見る/開く
Konferenc_Book-2__COVER.png220,07 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール