Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741

Titre: Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів
Auteur(s): Козбур, Ігор Романович
Балог, Норберт Себаст'янович
Affiliation: ТНТУ ім. І.Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Н.С. Балог, І.Р. Козбур, Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів, Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів, (Тернопіль, 16–17 листоп. 2017.) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін]. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – с. 14-15.
Conference/Event: Міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Date de publication: 17-nov-2017
Submitted date: nov-2017
Date of entry: 15-déc-2017
Editeur: Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 62.521
Mots-clés: дозування
фасування
в'язкість
автоматизація
Number of pages: 2
Page range: 14-15
Start page: 14
End page: 15
Résumé: Запропоновано проводити контроль реологічних властивостей і в’язкості рідких та рідко-в’язких харчових продуктів, в позиції дозування та пакування, за допомогою безконтактних ультразвукових методів вимірювання Методика контролю базується на вимірюванні параметрів поширення ультразвукових хвиль у контрольованому середовищі, а саме, визначенні їх швидкості та коефіцієнту затухання.
Description: У позиції дозування харчових продуктів, перед їх кінцевим пакуванням, важливо проводити оперативний контроль якості, який буде охоплювати всю партію продукту, а не у вибірковій формі, як у випадку лабораторних досліджень на підприємстві. Такий контроль дозволить запобігти пакуванню неякісного продукту, або такого, котрий не відповідає технічним вимогам або стандартам.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741
Copyright owner: © Козбур Ігор Романович, 2017
Content type: Proceedings Book
Collection(s) :Наукові публікації працівників кафедри автоматизації технологічних процесів та виробництв

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Konferenc_Book-2.pdf657,76 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
Konferenc_Book-2.djvu243,76 kBDjVuVoir/Ouvrir
Konferenc_Book-2__COVER.png220,07 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration