Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741
Tytuł: | Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів |
Authors: | Козбур, Ігор Романович Балог, Норберт Себаст'янович |
Akcesoria: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Cytat: | Н.С. Балог, І.Р. Козбур, Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів, Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів, (Тернопіль, 16–17 листоп. 2017.) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін]. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – с. 14-15. |
Konferencja/wydarzenie: | Міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 17-lis-2017 |
Data archiwizacji: | lis-2017 |
Date of entry: | 15-gru-2017 |
Wydawca: | Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопіль |
UDC: | 62.521 |
Słowa kluczowe: | дозування фасування в'язкість автоматизація |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 14-15 |
Główna strona: | 14 |
Strona końcowa: | 15 |
Abstract: | Запропоновано проводити контроль реологічних властивостей і в’язкості рідких та рідко-в’язких харчових продуктів, в позиції дозування та пакування, за допомогою безконтактних ультразвукових методів вимірювання Методика контролю базується на вимірюванні параметрів поширення ультразвукових хвиль у контрольованому середовищі, а саме, визначенні їх швидкості та коефіцієнту затухання. |
Opis: | У позиції дозування харчових продуктів, перед їх кінцевим пакуванням, важливо проводити оперативний контроль якості, який буде охоплювати всю партію продукту, а не у вибірковій формі, як у випадку лабораторних досліджень на підприємстві. Такий контроль дозволить запобігти пакуванню неякісного продукту, або такого, котрий не відповідає технічним вимогам або стандартам. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741 |
Właściciel praw autorskich: | © Козбур Ігор Романович, 2017 |
Typ zawartości: | Proceedings Book |
Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри автоматизації технологічних процесів та виробництв |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Konferenc_Book-2.pdf | 657,76 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Konferenc_Book-2.djvu | 243,76 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
Konferenc_Book-2__COVER.png | 220,07 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora