Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741

Tytuł: Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів
Authors: Козбур, Ігор Романович
Балог, Норберт Себаст'янович
Akcesoria: ТНТУ ім. І.Пулюя
Cytat: Н.С. Балог, І.Р. Козбур, Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів, Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів, (Тернопіль, 16–17 листоп. 2017.) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін]. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – с. 14-15.
Konferencja/wydarzenie: Міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 17-lis-2017
Data archiwizacji: lis-2017
Date of entry: 15-gru-2017
Wydawca: Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
UDC: 62.521
Słowa kluczowe: дозування
фасування
в'язкість
автоматизація
Strony: 2
Zakres stron: 14-15
Główna strona: 14
Strona końcowa: 15
Abstract: Запропоновано проводити контроль реологічних властивостей і в’язкості рідких та рідко-в’язких харчових продуктів, в позиції дозування та пакування, за допомогою безконтактних ультразвукових методів вимірювання Методика контролю базується на вимірюванні параметрів поширення ультразвукових хвиль у контрольованому середовищі, а саме, визначенні їх швидкості та коефіцієнту затухання.
Opis: У позиції дозування харчових продуктів, перед їх кінцевим пакуванням, важливо проводити оперативний контроль якості, який буде охоплювати всю партію продукту, а не у вибірковій формі, як у випадку лабораторних досліджень на підприємстві. Такий контроль дозволить запобігти пакуванню неякісного продукту, або такого, котрий не відповідає технічним вимогам або стандартам.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741
Właściciel praw autorskich: © Козбур Ігор Романович, 2017
Typ zawartości: Proceedings Book
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри автоматизації технологічних процесів та виробництв

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Konferenc_Book-2.pdf657,76 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
Konferenc_Book-2.djvu243,76 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
Konferenc_Book-2__COVER.png220,07 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora