Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741

Заглавие: Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів
Автори: Козбур, Ігор Романович
Балог, Норберт Себаст'янович
Affiliation: ТНТУ ім. І.Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Н.С. Балог, І.Р. Козбур, Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів, Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів, (Тернопіль, 16–17 листоп. 2017.) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін]. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – с. 14-15.
Conference/Event: Міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата на Публикуване: 17-Ное-2017
Submitted date: Ное-2017
Date of entry: 15-Дек-2017
Издател: Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 62.521
Ключови Думи: дозування
фасування
в'язкість
автоматизація
Number of pages: 2
Page range: 14-15
Start page: 14
End page: 15
Резюме: Запропоновано проводити контроль реологічних властивостей і в’язкості рідких та рідко-в’язких харчових продуктів, в позиції дозування та пакування, за допомогою безконтактних ультразвукових методів вимірювання Методика контролю базується на вимірюванні параметрів поширення ультразвукових хвиль у контрольованому середовищі, а саме, визначенні їх швидкості та коефіцієнту затухання.
Описание: У позиції дозування харчових продуктів, перед їх кінцевим пакуванням, важливо проводити оперативний контроль якості, який буде охоплювати всю партію продукту, а не у вибірковій формі, як у випадку лабораторних досліджень на підприємстві. Такий контроль дозволить запобігти пакуванню неякісного продукту, або такого, котрий не відповідає технічним вимогам або стандартам.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741
Copyright owner: © Козбур Ігор Романович, 2017
Content type: Proceedings Book
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри автоматизації технологічних процесів та виробництв

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Konferenc_Book-2.pdf657,76 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
Konferenc_Book-2.djvu243,76 kBDjVuИзглед/Отваряне
Konferenc_Book-2__COVER.png220,07 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти