Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козбур, Ігор Романович | - |
dc.contributor.author | Балог, Норберт Себаст'янович | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-15T13:15:52Z | - |
dc.date.available | 2017-12-15T13:15:52Z | - |
dc.date.issued | 2017-11-17 | - |
dc.date.submitted | 2017-11 | - |
dc.identifier.citation | Н.С. Балог, І.Р. Козбур, Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів, Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів, (Тернопіль, 16–17 листоп. 2017.) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін]. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – с. 14-15. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741 | - |
dc.description | У позиції дозування харчових продуктів, перед їх кінцевим пакуванням, важливо проводити оперативний контроль якості, який буде охоплювати всю партію продукту, а не у вибірковій формі, як у випадку лабораторних досліджень на підприємстві. Такий контроль дозволить запобігти пакуванню неякісного продукту, або такого, котрий не відповідає технічним вимогам або стандартам. | uk_UA |
dc.description.abstract | Запропоновано проводити контроль реологічних властивостей і в’язкості рідких та рідко-в’язких харчових продуктів, в позиції дозування та пакування, за допомогою безконтактних ультразвукових методів вимірювання Методика контролю базується на вимірюванні параметрів поширення ультразвукових хвиль у контрольованому середовищі, а саме, визначенні їх швидкості та коефіцієнту затухання. | uk_UA |
dc.format.extent | 14-15 | - |
dc.publisher | Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя | uk_UA |
dc.subject | дозування | uk_UA |
dc.subject | фасування | uk_UA |
dc.subject | в'язкість | uk_UA |
dc.subject | автоматизація | uk_UA |
dc.title | Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Proceedings Book | uk_UA |
dc.rights.holder | © Козбур Ігор Романович, 2017 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.format.pages | 2 | - |
dc.subject.udc | 62.521 | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | ТНТУ ім. І.Пулюя | uk_UA |
dc.citation.journalTitle | Зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | - |
dc.citation.spage | 14 | - |
dc.citation.epage | 15 | - |
dc.citation.conference | Міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри автоматизації технологічних процесів та виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Konferenc_Book-2.pdf | 657,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Konferenc_Book-2.djvu | 243,76 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Konferenc_Book-2__COVER.png | 220,07 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора