Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965
Başlık: | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції |
Diğer Başlıklar: | State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference |
Bibliographic description (Ukraine): | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 11-12 жовтня 2017 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017. – 158 с. |
Bibliographic description (International): | State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 11-12 October 2017) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj – Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2017. – 158 p. |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Yayın Tarihi: | 11-Eki-2017 |
Date of entry: | 11-Eki-2017 |
Yayıncı: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 001 664 |
Number of pages: | 158 |
Açıklama: | Напрямки роботи конференції: – фізико-технічні основи розвитку нових технологій; – нові матеріали, міцність і довговічність елементів конструкцій; – сучасні технології в будівництві, машино- та приладобудуванні; – сучасні технології на транспорті; – комп’ютерно-інформаційні техно- логії та системи зв’язку; – електротехніка та енерго- збереження; – фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій; – економічні та соціальні аспекти нових технологій. |
Sponsorship: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна). Національна академія наук України. Університет імені П’єра і Марії Кюрі (Франція). Маріборский університет (Словения). Технічний університет у Кошице (Словаччина). Вільнюський технічний університет ім. Гедимінаса (Литва). Шяуляйська державна колегія (Литва). Жешувський політехнічний університет ім. Лукасевича (Польща). Білоруський національний технічний університет (Республіка Білорусь). Міжнародний університет цивільної авіації (Марокко). Національний університет біоресурсів і природокористування України (Україна). Наукове товариство ім. Шевченка. Тернопільська обласна організація українського союзу науково-технічної інтелігенції. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 © Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University, 2017 |
Content type: | Proceedings Book |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2017.docx | 1,4 MB | Microsoft Word XML | Göster/Aç | |
Обкладинка харчовики ПРОГРАМА.jpg | обкладинка | 4,18 MB | JPEG | Göster/Aç |
Програма 2017.doc | 157,5 kB | Microsoft Word | Göster/Aç | |
Програма 2017.pdf | програма | 879,22 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
Zbirnyk_2017.djvu | 2,56 MB | DjVu | Göster/Aç | |
Zbirnyk_2017.pdf | збірник тез | 3,07 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
Zbirnyk_2017__COVER.png | 144,06 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.