Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965

Titel: Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції
Sonstige Titel: State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference
Bibliographic description (Ukraine): Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 11-12 жовтня 2017 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017. – 158 с.
Bibliographic description (International): State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 11-12 October 2017) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj – Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2017. – 158 p.
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Erscheinungsdatum: 11-Okt-2017
Date of entry: 11-Okt-2017
Herausgeber: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
UDC: 001
664
Number of pages: 158
Beschreibung: Напрямки роботи конференції: – фізико-технічні основи розвитку нових технологій; – нові матеріали, міцність і довговічність елементів конструкцій; – сучасні технології в будівництві, машино- та приладобудуванні; – сучасні технології на транспорті; – комп’ютерно-інформаційні техно- логії та системи зв’язку; – електротехніка та енерго- збереження; – фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій; – економічні та соціальні аспекти нових технологій.
Sponsorship: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна). Національна академія наук України. Університет імені П’єра і Марії Кюрі (Франція). Маріборский університет (Словения). Технічний університет у Кошице (Словаччина). Вільнюський технічний університет ім. Гедимінаса (Литва). Шяуляйська державна колегія (Литва). Жешувський політехнічний університет ім. Лукасевича (Польща). Білоруський національний технічний університет (Республіка Білорусь). Міжнародний університет цивільної авіації (Марокко). Національний університет біоресурсів і природокористування України (Україна). Наукове товариство ім. Шевченка. Тернопільська обласна організація українського союзу науково-технічної інтелігенції.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
© Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University, 2017
Content type: Proceedings Book
Enthalten in den Sammlungen:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Збірник 2017.docx1,4 MBMicrosoft Word XMLÖffnen/Anzeigen
Обкладинка харчовики ПРОГРАМА.jpgобкладинка4,18 MBJPEGÖffnen/Anzeigen
Програма 2017.doc157,5 kBMicrosoft WordÖffnen/Anzeigen
Програма 2017.pdfпрограма879,22 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen
Zbirnyk_2017.djvu2,56 MBDjVuÖffnen/Anzeigen
Zbirnyk_2017.pdfзбірник тез3,07 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen
Zbirnyk_2017__COVER.png144,06 kBimage/pngÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.