Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965
Title: | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції |
Other Titles: | State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference |
Bibliographic description (Ukraine): | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 11-12 жовтня 2017 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017. – 158 с. |
Bibliographic description (International): | State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 11-12 October 2017) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj – Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2017. – 158 p. |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 11-Οκτ-2017 |
Date of entry: | 11-Οκτ-2017 |
Publisher: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 001 664 |
Number of pages: | 158 |
Description: | Напрямки роботи конференції: – фізико-технічні основи розвитку нових технологій; – нові матеріали, міцність і довговічність елементів конструкцій; – сучасні технології в будівництві, машино- та приладобудуванні; – сучасні технології на транспорті; – комп’ютерно-інформаційні техно- логії та системи зв’язку; – електротехніка та енерго- збереження; – фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій; – економічні та соціальні аспекти нових технологій. |
Sponsorship: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна). Національна академія наук України. Університет імені П’єра і Марії Кюрі (Франція). Маріборский університет (Словения). Технічний університет у Кошице (Словаччина). Вільнюський технічний університет ім. Гедимінаса (Литва). Шяуляйська державна колегія (Литва). Жешувський політехнічний університет ім. Лукасевича (Польща). Білоруський національний технічний університет (Республіка Білорусь). Міжнародний університет цивільної авіації (Марокко). Національний університет біоресурсів і природокористування України (Україна). Наукове товариство ім. Шевченка. Тернопільська обласна організація українського союзу науково-технічної інтелігенції. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 © Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University, 2017 |
Content type: | Proceedings Book |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2017.docx | 1,4 MB | Microsoft Word XML | Δείτε/ Ανοίξτε | |
Обкладинка харчовики ПРОГРАМА.jpg | обкладинка | 4,18 MB | JPEG | Δείτε/ Ανοίξτε |
Програма 2017.doc | 157,5 kB | Microsoft Word | Δείτε/ Ανοίξτε | |
Програма 2017.pdf | програма | 879,22 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε |
Zbirnyk_2017.djvu | 2,56 MB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
Zbirnyk_2017.pdf | збірник тез | 3,07 MB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε |
Zbirnyk_2017__COVER.png | 144,06 kB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα