Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965
Tytuł: | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції |
Inne tytuły: | State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference |
Cytat: | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 11-12 жовтня 2017 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017. – 158 с. |
Bibliographic description: | State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 11-12 October 2017) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj – Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2017. – 158 p. |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 11-paź-2017 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 001 664 |
Strony: | 158 |
Opis: | Напрямки роботи конференції: – фізико-технічні основи розвитку нових технологій; – нові матеріали, міцність і довговічність елементів конструкцій; – сучасні технології в будівництві, машино- та приладобудуванні; – сучасні технології на транспорті; – комп’ютерно-інформаційні техно- логії та системи зв’язку; – електротехніка та енерго- збереження; – фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій; – економічні та соціальні аспекти нових технологій. |
Sponsoring: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна). Національна академія наук України. Університет імені П’єра і Марії Кюрі (Франція). Маріборский університет (Словения). Технічний університет у Кошице (Словаччина). Вільнюський технічний університет ім. Гедимінаса (Литва). Шяуляйська державна колегія (Литва). Жешувський політехнічний університет ім. Лукасевича (Польща). Білоруський національний технічний університет (Республіка Білорусь). Міжнародний університет цивільної авіації (Марокко). Національний університет біоресурсів і природокористування України (Україна). Наукове товариство ім. Шевченка. Тернопільська обласна організація українського союзу науково-технічної інтелігенції. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 © Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University, 2017 |
Typ zawartości: | Proceedings Book |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2017.docx | 1,4 MB | Microsoft Word XML | Przeglądanie/Otwarcie | |
Обкладинка харчовики ПРОГРАМА.jpg | обкладинка | 4,18 MB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Програма 2017.doc | 157,5 kB | Microsoft Word | Przeglądanie/Otwarcie | |
Програма 2017.pdf | програма | 879,22 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Zbirnyk_2017.djvu | 2,56 MB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
Zbirnyk_2017.pdf | збірник тез | 3,07 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Zbirnyk_2017__COVER.png | 144,06 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi