Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2017-10-11T11:52:46Z | - |
dc.date.available | 2017-10-11T11:52:46Z | - |
dc.date.issued | 2017-10-11 | - |
dc.identifier.citation | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 11-12 жовтня 2017 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017. – 158 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965 | - |
dc.description | Напрямки роботи конференції: – фізико-технічні основи розвитку нових технологій; – нові матеріали, міцність і довговічність елементів конструкцій; – сучасні технології в будівництві, машино- та приладобудуванні; – сучасні технології на транспорті; – комп’ютерно-інформаційні техно- логії та системи зв’язку; – електротехніка та енерго- збереження; – фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій; – економічні та соціальні аспекти нових технологій. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна). Національна академія наук України. Університет імені П’єра і Марії Кюрі (Франція). Маріборский університет (Словения). Технічний університет у Кошице (Словаччина). Вільнюський технічний університет ім. Гедимінаса (Литва). Шяуляйська державна колегія (Литва). Жешувський політехнічний університет ім. Лукасевича (Польща). Білоруський національний технічний університет (Республіка Білорусь). Міжнародний університет цивільної авіації (Марокко). Національний університет біоресурсів і природокористування України (Україна). Наукове товариство ім. Шевченка. Тернопільська обласна організація українського союзу науково-технічної інтелігенції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.title | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції | uk_UA |
dc.title.alternative | State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference | uk_UA |
dc.type | Proceedings Book | uk_UA |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | uk_UA |
dc.rights.holder | © Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University, 2017 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль, Україна | uk_UA |
dc.format.pages | 158 | - |
dc.subject.udc | 001 | uk_UA |
dc.subject.udc | 664 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 11-12 October 2017) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj – Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2017. – 158 p. | uk_UA |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2017.docx | 1,4 MB | Microsoft Word XML | Переглянути/відкрити | |
Обкладинка харчовики ПРОГРАМА.jpg | обкладинка | 4,18 MB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Програма 2017.doc | 157,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити | |
Програма 2017.pdf | програма | 879,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Zbirnyk_2017.djvu | 2,56 MB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Zbirnyk_2017.pdf | збірник тез | 3,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Zbirnyk_2017__COVER.png | 144,06 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.