Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965

Title: Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції
Other Titles: State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference
Bibliographic description (Ukraine): Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 11-12 жовтня 2017 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017. – 158 с.
Bibliographic description (International): State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 11-12 October 2017) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj – Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2017. – 158 p.
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 11-Okt-2017
Date of entry: 11-Okt-2017
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
UDC: 001
664
Number of pages: 158
Description: Напрямки роботи конференції: – фізико-технічні основи розвитку нових технологій; – нові матеріали, міцність і довговічність елементів конструкцій; – сучасні технології в будівництві, машино- та приладобудуванні; – сучасні технології на транспорті; – комп’ютерно-інформаційні техно- логії та системи зв’язку; – електротехніка та енерго- збереження; – фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій; – економічні та соціальні аспекти нових технологій.
Sponsorship: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна). Національна академія наук України. Університет імені П’єра і Марії Кюрі (Франція). Маріборский університет (Словения). Технічний університет у Кошице (Словаччина). Вільнюський технічний університет ім. Гедимінаса (Литва). Шяуляйська державна колегія (Литва). Жешувський політехнічний університет ім. Лукасевича (Польща). Білоруський національний технічний університет (Республіка Білорусь). Міжнародний університет цивільної авіації (Марокко). Національний університет біоресурсів і природокористування України (Україна). Наукове товариство ім. Шевченка. Тернопільська обласна організація українського союзу науково-технічної інтелігенції.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
© Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University, 2017
Content type: Proceedings Book
Appears in Collections:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник 2017.docx1,4 MBMicrosoft Word XMLView/Open
Обкладинка харчовики ПРОГРАМА.jpgобкладинка4,18 MBJPEGView/Open
Програма 2017.doc157,5 kBMicrosoft WordView/Open
Програма 2017.pdfпрограма879,22 kBAdobe PDFView/Open
Zbirnyk_2017.djvu2,56 MBDjVuView/Open
Zbirnyk_2017.pdfзбірник тез3,07 MBAdobe PDFView/Open
Zbirnyk_2017__COVER.png144,06 kBimage/pngView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.