Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965
Název: | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції |
Další názvy: | State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference |
Bibliographic description (Ukraine): | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 11-12 жовтня 2017 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017. – 158 с. |
Bibliographic description (International): | State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 11-12 October 2017) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj – Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2017. – 158 p. |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Datum vydání: | 11-říj-2017 |
Date of entry: | 11-říj-2017 |
Nakladatel: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 001 664 |
Number of pages: | 158 |
Popis: | Напрямки роботи конференції: – фізико-технічні основи розвитку нових технологій; – нові матеріали, міцність і довговічність елементів конструкцій; – сучасні технології в будівництві, машино- та приладобудуванні; – сучасні технології на транспорті; – комп’ютерно-інформаційні техно- логії та системи зв’язку; – електротехніка та енерго- збереження; – фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій; – економічні та соціальні аспекти нових технологій. |
Sponsorship: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна). Національна академія наук України. Університет імені П’єра і Марії Кюрі (Франція). Маріборский університет (Словения). Технічний університет у Кошице (Словаччина). Вільнюський технічний університет ім. Гедимінаса (Литва). Шяуляйська державна колегія (Литва). Жешувський політехнічний університет ім. Лукасевича (Польща). Білоруський національний технічний університет (Республіка Білорусь). Міжнародний університет цивільної авіації (Марокко). Національний університет біоресурсів і природокористування України (Україна). Наукове товариство ім. Шевченка. Тернопільська обласна організація українського союзу науково-технічної інтелігенції. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 © Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University, 2017 |
Content type: | Proceedings Book |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2017.docx | 1,4 MB | Microsoft Word XML | Zobrazit/otevřít | |
Обкладинка харчовики ПРОГРАМА.jpg | обкладинка | 4,18 MB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Програма 2017.doc | 157,5 kB | Microsoft Word | Zobrazit/otevřít | |
Програма 2017.pdf | програма | 879,22 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Zbirnyk_2017.djvu | 2,56 MB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
Zbirnyk_2017.pdf | збірник тез | 3,07 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Zbirnyk_2017__COVER.png | 144,06 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.