このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/571
タイトル: | Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутера |
その他のタイトル: | Influence of form of knife-blade is on the energy consumption of cutter |
著者: | Закалов, Олександр Васильович Мазяк, З. Бортник, А. Zakalow, O. Mazyak, Z. Bortnyk, A. |
Bibliographic description (Ukraine): | Закалов О. Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутера / Закалов О., Мазяк З., Бортник А. // Вісник ТДТУ. — 2010. — Том 15. — № 2. — С. 94-100. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки). |
発行日: | 5-5月-2010 |
Date of entry: | 5-11月-2010 |
出版者: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 664.013 |
キーワード: | ножі кутера м’ясна сировина фарш робочі органи подрібнення різання knives of cutter meat raw material stuffing workings organs grindings down cutting |
抄録: | Проведено аналіз розподілу силових факторів по ріжучій кромці та бічних поверхнях ножа для робочих органів кутера з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання подрібнювачів м’яса. In the article the analysis of division of power factors is conducted on a cutting edge and lateral surfaces of knife for the workings organs of cutter with the different forms of cutting edge. Found out advantages and lacks of process of grinding down with the use of such knives. Measures are offered on diminishing of energy consumption of grindings down of meat. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/571 |
ISSN: | 1727-7108 |
Copyright owner: | © „Вісник Тернопільського національного технічного університету“ |
Publications status : | Опубліковано раніше |
Content type: | Article |
出現コレクション: | Вісник ТДТУ, 2010, Том 15, № 2 |
このアイテムのファイル:
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。