Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/571

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗакалов, Олександр Васильовичuk
dc.contributor.authorМазяк, З.uk
dc.contributor.authorБортник, А.uk
dc.contributor.authorZakalow, O.en
dc.contributor.authorMazyak, Z.en
dc.contributor.authorBortnyk, A.en
dc.date.accessioned2010-11-05T10:51:24Z-
dc.date.available2010-11-05T10:51:24Z-
dc.date.issued2010-05-05-
dc.identifier.citationЗакалов О. Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутера / Закалов О., Мазяк З., Бортник А. // Вісник ТДТУ. — 2010. — Том 15. — № 2. — С. 94-100. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).uk
dc.identifier.issn1727-7108-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/571-
dc.description.abstractПроведено аналіз розподілу силових факторів по ріжучій кромці та бічних поверхнях ножа для робочих органів кутера з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання подрібнювачів м’яса.uk
dc.description.abstractIn the article the analysis of division of power factors is conducted on a cutting edge and lateral surfaces of knife for the workings organs of cutter with the different forms of cutting edge. Found out advantages and lacks of process of grinding down with the use of such knives. Measures are offered on diminishing of energy consumption of grindings down of meat.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.subjectножі кутераuk
dc.subjectм’ясна сировинаuk
dc.subjectфаршuk
dc.subjectробочі органиuk
dc.subjectподрібненняuk
dc.subjectрізанняuk
dc.subjectknives of cutteruk
dc.subjectmeat raw materialuk
dc.subjectstuffinguk
dc.subjectworkings organsuk
dc.subjectgrindings downuk
dc.subjectcuttinguk
dc.titleВплив форми леза ножів на енергоспоживання кутераuk
dc.title.alternativeInfluence of form of knife-blade is on the energy consumption of cutteruk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© „Вісник Тернопільського національного технічного університету“-
dc.coverage.placenameТернопіль, Україна-
dc.statusОпубліковано раніше-
dc.subject.udc664.013uk
Розташовується у зібраннях:Вісник ТДТУ, 2010, Том 15, № 2



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.