Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/571

Titel: Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутера
Sonstige Titel: Influence of form of knife-blade is on the energy consumption of cutter
Autor(en): Закалов, Олександр Васильович
Мазяк, З.
Бортник, А.
Zakalow, O.
Mazyak, Z.
Bortnyk, A.
Bibliographic description (Ukraine): Закалов О. Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутера / Закалов О., Мазяк З., Бортник А. // Вісник ТДТУ. — 2010. — Том 15. — № 2. — С. 94-100. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).
Erscheinungsdatum: 5-Mai-2010
Date of entry: 5-Nov-2010
Herausgeber: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
UDC: 664.013
Stichwörter: ножі кутера
м’ясна сировина
фарш
робочі органи
подрібнення
різання
knives of cutter
meat raw material
stuffing
workings organs
grindings down
cutting
Zusammenfassung: Проведено аналіз розподілу силових факторів по ріжучій кромці та бічних поверхнях ножа для робочих органів кутера з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання подрібнювачів м’яса.
In the article the analysis of division of power factors is conducted on a cutting edge and lateral surfaces of knife for the workings organs of cutter with the different forms of cutting edge. Found out advantages and lacks of process of grinding down with the use of such knives. Measures are offered on diminishing of energy consumption of grindings down of meat.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/571
ISSN: 1727-7108
Copyright owner: © „Вісник Тернопільського національного технічного університету“
Publications status : Опубліковано раніше
Content type: Article
Enthalten in den Sammlungen:Вісник ТДТУ, 2010, Том 15, № 2



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.