Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/571
Název: | Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутера |
Další názvy: | Influence of form of knife-blade is on the energy consumption of cutter |
Autoři: | Закалов, Олександр Васильович Мазяк, З. Бортник, А. Zakalow, O. Mazyak, Z. Bortnyk, A. |
Bibliographic description (Ukraine): | Закалов О. Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутера / Закалов О., Мазяк З., Бортник А. // Вісник ТДТУ. — 2010. — Том 15. — № 2. — С. 94-100. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки). |
Datum vydání: | 5-kvě-2010 |
Date of entry: | 5-lis-2010 |
Nakladatel: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 664.013 |
Klíčová slova: | ножі кутера м’ясна сировина фарш робочі органи подрібнення різання knives of cutter meat raw material stuffing workings organs grindings down cutting |
Abstrakt: | Проведено аналіз розподілу силових факторів по ріжучій кромці та бічних поверхнях ножа для робочих органів кутера з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання подрібнювачів м’яса. In the article the analysis of division of power factors is conducted on a cutting edge and lateral surfaces of knife for the workings organs of cutter with the different forms of cutting edge. Found out advantages and lacks of process of grinding down with the use of such knives. Measures are offered on diminishing of energy consumption of grindings down of meat. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/571 |
ISSN: | 1727-7108 |
Copyright owner: | © „Вісник Тернопільського національного технічного університету“ |
Publications status : | Опубліковано раніше |
Content type: | Article |
Vyskytuje se v kolekcích: | Вісник ТДТУ, 2010, Том 15, № 2 |
Soubory připojené k záznamu:
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.