Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/571

Tytuł: Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутера
Inne tytuły: Influence of form of knife-blade is on the energy consumption of cutter
Authors: Закалов, Олександр Васильович
Мазяк, З.
Бортник, А.
Zakalow, O.
Mazyak, Z.
Bortnyk, A.
Cytat: Закалов О. Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутера / Закалов О., Мазяк З., Бортник А. // Вісник ТДТУ. — 2010. — Том 15. — № 2. — С. 94-100. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).
Data wydania: 5-maj-2010
Date of entry: 5-lis-2010
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль, Україна
UDC: 664.013
Słowa kluczowe: ножі кутера
м’ясна сировина
фарш
робочі органи
подрібнення
різання
knives of cutter
meat raw material
stuffing
workings organs
grindings down
cutting
Abstract: Проведено аналіз розподілу силових факторів по ріжучій кромці та бічних поверхнях ножа для робочих органів кутера з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання подрібнювачів м’яса.
In the article the analysis of division of power factors is conducted on a cutting edge and lateral surfaces of knife for the workings organs of cutter with the different forms of cutting edge. Found out advantages and lacks of process of grinding down with the use of such knives. Measures are offered on diminishing of energy consumption of grindings down of meat.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/571
ISSN: 1727-7108
Właściciel praw autorskich: © „Вісник Тернопільського національного технічного університету“
Publikacja status : Опубліковано раніше
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Вісник ТДТУ, 2010, Том 15, № 2



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi