Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/571
Tytuł: | Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутера |
Inne tytuły: | Influence of form of knife-blade is on the energy consumption of cutter |
Authors: | Закалов, Олександр Васильович Мазяк, З. Бортник, А. Zakalow, O. Mazyak, Z. Bortnyk, A. |
Cytat: | Закалов О. Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутера / Закалов О., Мазяк З., Бортник А. // Вісник ТДТУ. — 2010. — Том 15. — № 2. — С. 94-100. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки). |
Data wydania: | 5-maj-2010 |
Date of entry: | 5-lis-2010 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place edycja: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 664.013 |
Słowa kluczowe: | ножі кутера м’ясна сировина фарш робочі органи подрібнення різання knives of cutter meat raw material stuffing workings organs grindings down cutting |
Abstract: | Проведено аналіз розподілу силових факторів по ріжучій кромці та бічних поверхнях ножа для робочих органів кутера з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання подрібнювачів м’яса. In the article the analysis of division of power factors is conducted on a cutting edge and lateral surfaces of knife for the workings organs of cutter with the different forms of cutting edge. Found out advantages and lacks of process of grinding down with the use of such knives. Measures are offered on diminishing of energy consumption of grindings down of meat. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/571 |
ISSN: | 1727-7108 |
Właściciel praw autorskich: | © „Вісник Тернопільського національного технічного університету“ |
Publikacja status : | Опубліковано раніше |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Вісник ТДТУ, 2010, Том 15, № 2 |
Pliki tej pozycji:
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi