Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166
Tytuł: Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.
Inne tytuły: Influence of technological processing on the nitrate content in potato.
Authors: Ревіцька, Валентина Валентинівна
Revitska, Valentina
Cytat: Ревіцька В.В Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / В.В. Ревіцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Data wydania: 23-cze-2014
Date of entry: 23-cze-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль
UDC: 630.241
Słowa kluczowe: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
картопля
картопля
технологічна обробка
potato
nitrates
technological processing
Abstract: Вивчено вплив різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів під вимочування, варіння і смаження картоплі
Master's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of nitrate during soaking , boiling and frying potatoes.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166
Typ zawartości: Other
Występuje w kolekcjach:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora