Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166
Pealkiri: | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі. |
Teised pealkirjad: | Influence of technological processing on the nitrate content in potato. |
Autor: | Ревіцька, Валентина Валентинівна Revitska, Valentina |
Bibliographic description (Ukraine): | Ревіцька В.В Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / В.В. Ревіцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
Ilmumisaasta: | 23-juu-2014 |
Date of entry: | 23-juu-2014 |
Kirjastaja: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 630.241 |
Märksõnad: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів картопля картопля технологічна обробка potato nitrates technological processing |
Kokkuvõte: | Вивчено вплив різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів під вимочування, варіння і смаження картоплі Master's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of nitrate during soaking , boiling and frying potatoes. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166 |
Content type: | Other |
Asub kollektsiooni(de)s: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
Revitska_Influence of technological processing on the nitrate content in potato.pdf | 55,56 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid