Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166
Títol: Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.
Altres títols: Influence of technological processing on the nitrate content in potato.
Autor: Ревіцька, Валентина Валентинівна
Revitska, Valentina
Bibliographic description (Ukraine): Ревіцька В.В Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / В.В. Ревіцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Data de publicació: 23-de -2014
Date of entry: 23-de -2014
Editorial: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 630.241
Paraules clau: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
картопля
картопля
технологічна обробка
potato
nitrates
technological processing
Resum: Вивчено вплив різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів під вимочування, варіння і смаження картоплі
Master's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of nitrate during soaking , boiling and frying potatoes.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166
Content type: Other
Apareix a les col·leccions:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
Revitska_Influence of technological processing on the nitrate content in potato.pdf55,56 kBAdobe PDFVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Eines d'Administrador